inhoud Welkom bezoeker

Ik ben druk bezig de gegevens die ik in de loop de jaren heb verzameld te vervolmaken en op deze website te zetten. En natuurlijk ook te verfijnen.
Wat ik tot nu heb verzameld aan genealogische gegevens speelt zich hoofdzakelijk af in het Westland en Delftland voor wat betreft de familie van der Hout,
Van de gegevens die ik tot nu toe heb ingevoerd, komt de naam van der Hout uit Maasland. En vandaar uit heeft heeft de naam van der Hout voor het overgrote deel zich verspreid richting het Westland.

Er zijn nog twee andere takken ik noem ze maar de Woerdense en Amsterdamse tak, ik verwacht daar ieder moment een aansluiting op te vinden.

De stamboom van mijn vrouwskant ben ik ook aan het opnemen, deze geschiedenis speelt zich voornamelijk af op Scheveningen.

Ook ben ik de "losse aantekeningen" aan het opnemen, waarvan ik verwacht dat deze op termijn in de familiestamboom komen.

De nog levende personen worden afgeschermd, zodra de gegevens zijn gecontroleerd. Tenzij u aangeeft dat het niet nodig is.
Voor wat betreft een familiewapen, ik heb er een gevonden nu een dubbele controle uitvoeren. En als deze positief verloop ziet u hem op de site verschijnen.

Tot nu toe bestaat de database slechts uit 14.870 personen.
Voor de duidelijkheid deze staan niet allemaal op het internet in verband met de wet op de privicy.

Kunt u iets gebruiken om uw eigen bestanden aan te vullen, ga gerust uw gang. Maar bedenk wel, voor absolute zekerheid de
data controleren want een typefout is snel gemaak en niet alles is door mij gecontroleeerd.

U mag gegevens over nog levende personen, in zover deze voorkomen, alleen gebruiken voor historisch, statistisch of wetenschappelijk onderzoek (het beoefenen van genealogie valt hier onder). E.e.a. conform de gedragsregel Gemeentearchief Den Haag.

Het laatst aangepast de achternaam: Lammers


Overzicht objecten en gebeurtenissen